10.11.05

Samsungi uued telefonid


Maailma suuruselt kolmas mobiiltelefonide tootja Samsung Electronics toob Euroopa turule viis uut mobiiltelefoni. Uued telefonid on õhemad kui 15 mm ja pakuvad uusimaid multimeediavõimalusi nagu muusika taasesitus, suure eraldusvõimega kaamera ja Bluetooth ühendus. Seeria sisaldab kaht 3G telefoni (mudelit SGH-Z510, SGH-Z540), kaht liugklapiga GSM/GPRS telefoni (mudelid SGH-D800, SGH-D820) ja pangakaardi suurust mobiiltelefoni (mudel SGH-P300).

SGH-Z510 ja Z540 on 14,9 mm juures kõige õhemad 3G telefoniga. 1,3-megapikslise kaamera ja 4x digitaalse suumiga varustatud telefonid pakuvad tervet spektrit 3G võimalusi, kaasa arvatud videotelefonsidet, reaalajas voogvideot ja videosõnumeid.

SGH-Z510 2,2-tolline QCGA ekraanid näitavad suure kiirusega voogvideoklippe. Samuti on sellel telefonil mp3 mängija, mis võimaldab kasutajatel kuulata 3D helikvaliteediga muusikat mis tahes kohas ja ajal.

SGH-Z540 on modernne ja kaunilt disainitud telefon. Ta ahvatleb moeteadlikke tarbijaid ja professionaalseid kasutajaid, kes ihaldavad eriti õhukest telefoni ja palju 3G võimalusi. See võimaldab salvestada 150 MB materjali ning toetab Bluetooth ja USB sidet.

SGH-D800 on 14,9 mm paksune uusimat tehnoloogiat täis liugklapiga telefon – 1,3-megapiksline kaamera, dokumendivaataja, bluetooth, PictBridge ja TV väljund. Tema mustast ja hõbedasest metallist korpusest õhkub modernsust ja elegantsi.

Õhuke, 15,2 mm paksune SGH-D820 liugklapiga on täieliku multimeediaomaduste komplektiga telefon. Tal on lai (2,12-tolline) kõrge resolutsiooniga (QVGA) LCD ekraan ja 1,3-megapiksline kaamera. Neljakordne sagedusriba teeb võimalikuks SGH-D820 kasutamise kõigis GSM sagedusvahemikes. Samuti toetab see microSD välismälu. Tippkvaliteediga omadusi ja meeldivat välimust sooviva intelligentse ärikasutaja jaoks on see modernse, esmaklassilise välisdisainiga telefon parim valik.

Elegantne ultraõhuke – vaid 8,9 mm paksune – Samsungi SGH-P300 kätkeb oma kestas kõige kaasaegsemaid võimalusi. Sellel kergel mobiiltelefonil on tavalise pangakaardi mõõtmed ja välimus, kuid tema sisse on mahutatud välguga 1,3-megapiksline kaamera, muusika taasesituse ja videosalvestuse võimalused. Stiilse disainiga miniatuurne ja kaalult sulgkerge telefon tõmbab endale kindlasti pilke kõikjal, kuhu lähete. Hüüdnimega Kaart P300 on ideaalne valik neile, kellele on tähtis, et telefon pakuks kõige kaasaegsemaid tehnilisi võimalusi ning oleks samas õhuke ja unikaalse välimusega.

Kõik telefonid tuuakse Euroopas turule tänavu neljandas kvartalis.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.