22.3.06

Microsoft lükkab Vista avaldamise edasi

Microsoft lükkas Reutersi teatel Vista opsüsteemi turule toomise tänavuselt teiselt poolaastalt edasi 2007. aasta algusesse peamiselt turvalisuse ja tarkvara üldise kvaliteedi parandamise nimel.

3 Comments:

Blogger Larko said...

Pisipehme ja turvalisus justkui ühtekokku ei kuuluks. Kõlab nagu Lukashenko ja demokraatia, Ratas ja läbipaistvus või mina ja marukarsklus. ;-)

22:11  
Blogger Kristjan Otsmann said...

Ma nii kriitiline ei oleks. Kardan, et pisipehme pole oluliselt ebaturvalisem, kuid laialdase kasutuse tõttu seda rünnatakse oluliselt rohkem kui tulirebase softi, linuxit laual või macosi. Pole ju mõtet meisterdada relva, mis tabab vaid paari arvutit sajast.

Olen paar aastat tagasi käinud pisipehme arendusinimestega kohtumas Seattle'is ja pärast seda mõtlen neist sootuks paremini. Sääl on väga kihvte tüüpe.

Oma osa on ka sellel, et gigandid muutuvad vastikuks. Tõenäoliselt on Google sellele väga lähedal ning pea tabab sama saatus ka Skype'i.

07:53  
Blogger Larko said...

Ega ma seda silmas ei pidanudki, et nendel poleks tahtmist turvaprobleemidest jagu saada. Ainult et välja kukub asi nii nagu alati ja just nendel põhjustel mida Sa nimetasid.

08:44  

Postita kommentaar

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.