24.8.05

Google Talk

No nii, siin ta nüüd on, Google Talk, mu südamearm. Google lasi välja beetaversiooni sõnumivahetus- ja IP-telefonisoftist Google Talk. Sisselogimine käib gmaili aadressi ja salasõnaga. Esmapilgul tundub sümpaatne ja tavaline sõnumivahetaja, mis annab märku ka Gmaili kirjakasti potsatanud kirjadest. Heli kvaliteeti proovin nii pea, kui juhtun poodi, et kõrvaklapp-mikker hankida. Pikemalt juttu ntx BBC uudisest.

Google'il on paar uudist veel. Google Mail võttis kasutusele mõnusa funktsiooni "Send Mail As", mille abil saad kasutada Gmaili oma teistelt aadressidelt saatmiseks. Funktsiooni leiad "Settings -> Accounts" alt.

Uuendus: Loobusin Google Talki kasutamisest, sest vestlust salvestab ta liiga vähe ning logifailid on minusugusele võhikule täiesti tarbetud. Välimus on tal küll sümpaatne, kuid sellest jääb väheks.

2 Comments:

Blogger Jüri Kaljundi said...

Google maili kasutajaks saamine - vaid siis, kui sul on USA mobiilinumber, kuhu SMS saata. Ja ka niisama ei leidnud mina seda kohta täna gmaili lehelt küll üles, kust seda SMSi endale tellida.

21:25  
Blogger Kristjan Otsmann said...

Tänud, vaatasin kiirelt uudist ja viskasin märkme kirja, aga Euroopas tõesti ei saa ilma kutseta Gmaili kasutajaks.

08:35  

Postita kommentaar

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.