28.6.05

Tenerife, võte 1

Esimene päev HP Labsis nüüd peaaegu läbi. Saime endale näppimiseks HP Photosmart 817 fotoka ja iPaq 2415 pihuarvuti.

Esimesed muljed fotokast: panoraamvõte toimib fantastiliselt hästi, kuni 3cm kauguselt toimiv makrovõte on tipp-topp ja värvimüra vähendaja toimib ka kenasti. Ülejäänud osas pole põhjust väga roosiline olla - teravustamine kipub valima suvalisi objekte, automaatne säri ei mõõda just kõige täpsemalt ning käes ei istu kaamera samuti kõige paremini. Pikema arvustuse põhjalikumate kiituste ja virinatega postitan hiljemalt järgmise nädala esmaspäeval (WiFi on siin suht katkendlik ja ega postituspause ka üleliia pole).

Esimesed muljed pihukast: toimib kenasti, WiFi sees ja puha. Ainult prose jääb nõrgaks, mobiilne Outlook paneb selle tõsiselt proovile. Torgin ja proovin teda veel veidi ja kui oskan miskit arvata, siis postitan.

Ühte vahvat asja nägin veel. Corporate bullshit'i üsna pungil avasessioonil näitas üks HP arendusvana laualkäivat tahvelarvutit, mis on olemuselt lauale asetatav 3D-pildiga ekraan (akvaariumi simulatsioon oli muljet avaldav). Kontseptsiooni-lulla mõte on selles, et pere istub ümber laua ning "ulatab" digipilte näpuga lohistades ja pöörates neid teineteisele - just nagu paberist pilte. Vahva ju koos vaadata. Tõenäoliselt ei näe me sellist toodet kunagi, aga mõte on vahva.

2 Comments:

Blogger petskratt said...

Kuulge, tegelege seal palun ostjate huvide kaitsmisega kah veidi. Ma Henrikule juba meilisin/skaipisin, et leiatagu palun miski võimalikult kõrgete pagunitega PR-banjandrum ja esitatagu järgmine küsimus:

Why the hell do hard disks on HP DJ 5500 printers keep failing in ca 6 months? We had 2 replaced during warranty year and now, 6 months later, we have another disk down? Same statistics for another Estonian customer, while a 5500PS owner cites typical times even less than 6mo (they have changed 5-7 disks on a 5500ps already!). Do you smell class action lawsuit here or will you just list hard disks as consumables, with appropriate price and stock availability? Or maybe do something creative and let me buy my own 40G hardisks and fill them software image using some simple utility? WD400EB is definitely not usable disk in this situation!

Ta võib siis vastuse helistada mulle +372 56 565 565.

Fuck you, HP! (sry, aga ma olen tõsiselt megavihane -- kogu see kepp on käinud paar aastat kus ma igal tasemel HPlastele üritan seletada et nende stuff imeb totaalsel vilinal kasutades näidetena reaalseid ja sageli korduvaid probleeme... aga reklaamiraha kõlin ületab mõistagi igasuguse vilina nii meedia kui ostjate jaoks)

00:01  
Anonymous Anonüümne said...

Hirmsasti tahaks näha/kuulda iPaq hv6500 Mobile Messenger pihukast, sest seal on lõpuks lisaks GSMile jms värgile ka GPS sisse ehitatud... kui satub näppu, siis ehk kommenteerid? :P

10:47  

Postita kommentaar

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.