21.5.05

Personaliseerit guugel

Veendusin lõpuks ka ise, et Google'i personaliseerit avaleht on ilus ja hää. Alguses lugesin uudiseid ja ehmusin mõttest, et pean jälle kuskile sisse logima. No ei viitsi. Aga siis tuli pähe, et Gmaili olen ju nii ehk naa sisse logitud, kui arvuti taga olen. Seega probleem kadus.

Teenus ise on mõnus. Määrad ära, mida tahad personaalsel avalehel näha peale otsingukasti - uudiseid, päeva tsitaati ja sõna, Gmaili kirjakasti viimaseid kirju... Erinevaid sisukaste saab ümber paigutada neid lohistades.

Muutsin üle viie aasta oma brauseri avalehe ära. Kui varem oli selleks about:blank, siis nüüd seisab sääl http://www.google.com/ig. Kui veel saaks ühel päeval ka teisi uudiseid RSS-ga sinna näidata oma suva järgi...

2 Comments:

Blogger Luolong said...

Aga saabki ju...
vali oma personaalse lehekülje ülevalt vasakust nurgast "Add Content" sealt "Create Section", sisesta vajalik aadress, klõpsa "Go" nupule ja ongi olemas...

PS - Kui kasutad tulirebast, siis võiks sind huvitada ka mida teised bloggerid sinu külastatavast lehest on arvanud...

11:01  
Blogger Kristjan Otsmann said...

Nüüd saab muidugi! Mais, kui postitasin selle artikli, vist veel ei saanud...

Vaatasin, et oled kavatsenud avada taiji lehe... Olen seda isegi kaalunud, kuid kahjuks pole selleks aega. Aga kui enda lehe teed lahti, siis külastan seda rõõmuga!

11:13  

Postita kommentaar

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.