12.5.05

Gates: mobiilid söövad iPodi välja

Bill Gates ütles Reutersi teatel intervjuus FAZile, et ta ei usu Apple'i iPodi pikajalisse edusse, sest mobiiltelefoni ja mp3-mängija hübriidid söövad tulevikus iPodi välja.

3 Comments:

Blogger petskratt said...

Julgen pakkuda, et Bill Gates on kunagi ennustanud ka Windowsile tulevikku levinuima telefoni-OS'ina. Miskipärast pole asi nii läind.

Nokia kuulutab, et on maailma suurim "fotoaparaaditootja". Miskipärast ostsin ma eile endale Canon 350D ja isegi ei kaalunud võimalust Nokia osta...

05:38  
Blogger Kristjan Otsmann said...

Ma'i julge veel küll öelda, et Gates selle opsüsteemi jutuga üle pakkus. Windows Mobile 5.0 pidavat olema nutifoni softina päris korralik juba. Praegu on loomulikult Symbian ees, aga tulevikku vaadates...

Kui vaadata pihuarvuteid, siis MS soft oli ju päris poisike, kui Palm tegi tipp-topp opsüsteemi. Praegu ei oskagi öelda, et kumb nüüd parem on. MS probleem on pigem see, et tema soft kipub olema mälu- ja energiaablas. Kui nad sellest veast lahti saaksid, oleks tegemist suure sammuga edasi.

09:10  
Blogger petskratt said...

see Windows Mobile 5.0 tuletab meelde, et kunagi sattusin kuulama Helsinki häkkereid vaidlemas Mac / Amiga liinil. Macifänn teatas, et Amigale pole isegi korralikku tekstieditori olemas, misepeale amigafänn vastas mõistagi "täyspaskapuhetta", sest just eelmine nädal olla miski asja beeta välja tulnud :-)

11:43  

Postita kommentaar

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.