28.3.05

Motorola muusikafonid


Motorola tutvustas uusi muusikatelefone, kirjutas Strategiy.

Motorola E680i (pildil) pakub lisamälu kasutamisel 2GB mälumahtu muusika jaoks. Muusikat saab arvutiga vahetada, salvestada ja nt Bluetoothi traadita tehnoloogia abil kõrvaklappidest kuulata. Samuti on olemas võimalus ühenduda Music Store'iga ja osta uut muusikat. Telefon suudab edastada MP3, WMA, RealAudio/Video, MIDI, WAV ja AAC vormingus heli. Sisse on ehitet ka FM-raadio ning video salvestamise ja taasesitamise võimalus. Telefon tunneb käekirja ning sisse on ehitet ka meilisoft.

Motorola E725 abil saab vastava teenuse kasutamisel tõmmata arvuti juurest eemal olles muusika telefoni ning seda kuulata. Telefonis stereokõlarid, 3D stereo surround heli, 5-ribaline ekvalaiser, värvimuusika ja kuni 2GB mäluruumi (lisamälu kasutamisel) muusika kaasaskandmiseks.

Motorola tutvustas ka iRadio teenust, mille kasutaja saab kuulata netiraadiojaamu ning enda muusikakogu kiire netiühenduse, mobiilside ja Bluetoothi vahendusel. Nii saab näiteks autoraadios jätkata lemmikpala kuulamist samast kohast, kus see kodus pooleli jäi.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.